Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,6
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,3

Beoordelingen

    Theo
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 mei 2018

    Zeer gemoedelijk, we voelden ons thuis

    Gastvrijgeid
    DS_KOUDE
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 mei 2018

    Echt een aanrader

    Klein punt de WiFi
    Ontbijt was geweldig
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    16 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    C Dammers
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    7 april 2018
    Persoonlijke aandacht en verzorging.
    ronaldenilse
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    26 maart 2018

    goede lokatie, veel persoonlijke aandacht

    wel wat verkeerslawaai
    all in the family
    Rene
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 februari 2018

    Fantastische B&B op een goede locatie.

    niets
    Alles wat in voorgaande beoordelingen is geschreven klopt. De bedden zijn uitstekend, de airco is stil, gastvrouw en haar zonen zijn behulpzaam met alles. Het is een rustige omgeving maar naast de villa zijn percelen te koop en als ze daar gaan bouwen heb je er wel last van. Beter om dit vooraf even te checken.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    7 februari 2018
    Zie hier boven
    De kamers waren goed, in de omgeving is er veel verkeer dat ook nog onnodig veel geluid produceert zowel overdag als s’avonds. De organisatie van het ontbijt was simpelweg slecht en het duurde derhalve veel te lang tot ieder zijn ontbijt kreeg. Er waren te weinig parkeerplaatsen.
    Yvonne
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    27 januari 2018

    Een heerlijk ontspannen gevoel in een setting die voelde alsof we thuis waren.

    Hostess Lupe was ontzettend gastvrij en maakte iedere ochtend heerlijk ontbijt, samen met haar staff. Luxe probleem: het was wel een vrij uitgebreid ontbijt. De kamer was ruim en voorzien van airco en een ruime badkamer.
    Mikel
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 januari 2018

    prima

    Niks
    Het ontbijt was heerlijk
    Jeffrey
    cw

    Beoordelingsscore

    6,0
    11 januari 2018

    Lekker

    voor de rest rotzooi. Ik moet voor de handdoeken betalen. Dat heb ik nog nooit gehoord
    Ontbijt en de kamer was goed
    cw

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 januari 2018

    Fantastisch!!

    Gastvrijheid! Ontbijt is geweldig, elke dag iets anders te eten.
    Aumar
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 januari 2018

    Geweldig en voor herhaling vatbaar

    - Personeel spreekt geen nederlands of engels; hierdoor ontstaan misverstanden; bij vragen kun je dus enkel bij de host zelf terecht. - Er is een boiler en geen geiser voor warm water; hierdoor raakt het warme water (45 graden) snel op wat niet prettig is voor mensen met reuma.
    - Host en personeel zeer aardig en behulpzaam. - Ontbijt voor elke gast vers gemaakt en geserveerd; dagelijks wat anders; was geweldig. - Zwembad voor de kamer was erg leuk voor de kids. - Zeer goed bed voor mensen met reuma.
    Rony
    be

    Beoordelingsscore

    10
    29 november 2017

    Heerlijke vakantie in mooie locatie met prachtig weer.

    Alles was perfect in orde, geen opmerkingen over zaken die beter kunnen.
    Heerlijk ontbijt! Supervriendelijke gastvrouw, gastheer en poetsdames,zeer behulpzaam. Mooi B&B - Hotel in mooie omgeving.
    marc
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 november 2017

    Zeer aangenaam !!

    De gastvrijheid was geweldig !! Ontzettend lieve zorgzame aardige eigenaars ( moeder en zoon )
    Minchenu
    cw

    Beoordelingsscore

    10
    23 november 2017

    Een plek waar je thuiskomt en niet meer weg wil gaan.

    Het personeel is fantastisch, een warm ontvangst van oprechte mensen. Iedereen doet z'n uiterste best om het jou naar de zin te maken. Reynaldo en zijn moeder runnen het hotel TOP!! Ik kom zeker terug.
    Edwin
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 oktober 2017

    Zeer gastvrij en je vielt je op je gemak

    Geen minpunten
    Hele vriendelijke gastvrouw en gastheer, willen alles voor je regelen en brengen je eventueel in de buurt overal naar toe in de auto. Ruim ontbijt in de ochtend, met elke dag weer iets anders op het menu en vulling voor bijna de hele dag. Nette kamers, met twee grote bedden en dagelijks wordt je kamer schoongemaakt. Om de dag schone handdoeken en strandlakens. Wij hebben 2 weken overnacht in dit hotel en dit is ons heel goed bevallen, zullen het zeker aanraden.
    Ron
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 oktober 2017

    Topverblijf gehad, met geweldig ontbijt iedere dag vers bereid door de lieve zorgzame gastvrouw.

    Niets
    De geweldige kamer en het ontbijt
    2Myknee
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    24 maart 2018
    Leaving...
    The host was AMAZING! Always ready to assist to any question. I liked the pool area close to the rooms The Breakfast was Very Nice. The Housekeeping staff were friendly and Good at their job.
    Marieke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 februari 2018

    Highly recommended!

    Great place! Owner Lupe is the most cordial host you can imagine and will do anything to make you feel at home. Also her assistant Iris is very sweet and helpful. The breakfast was wonderful with, apart from rolls, juice and fresh fruit, a different 'hot meal' every day. Really great and filling! We stayed in one of the 2 spacious rooms next to the swimming pool, separate from the main house, and loved it. Nice and quiet, 2 queen-size beds with very good mattresses, a VERY good shower, and the fridge came in very handy too. (NB: The bathroom has soap, but bring your own shampoo.) We can only recommend this place and would gladly come back!
    Kai
    bq

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen